پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان
احتراما به استحضار می رساند دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی و یکی از دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ برابر مصوبات و مجوزهای صادره از سوی شورای گسترش آموزش عالی در راستای پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، در مراکز بین المللی مستقر در مناطق آزاد صنعتی-تجاری قشم و کیش در اسفند ماه ۱۴۰۱ اقدام به پذیرش دانشجو در ۱۸۶ رشته مقطع کارشناسی ارشد و ۱ رشته مقطع دکتری براساس سوابق تحصیلی و پژوهشی (بدون آزمون) و با پرداخت پایین ترین شهریه (شهریه عادی و دولتی) می نماید.
زمان ثبت نام از ۱۴ لغایت ۲۴ اسفند در سامانه جامع دانشگاهی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir و دانلود دفترچه و جزییات رشته ها در پورتال دانشگاه به آدرس pnu.ac.ir می باشد.
لازم به ذکر است تمامی کلاسها در مقطع کارشناسی ارشد به صورت غیر حضوری و آزمون های پایانی در واحد دانشگاهی محل تحصیل و یا شهرستان محل سکونت خواهد بود.