آغاز ثبت نام بدون آزمون دانشگاه پیام نور از ۱۴ مرداد ثبت نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی آغاز ثبت نام بدون آزمون کارشناسی (بر اساس سابقه تحصیلی) دانشگاه پیام نور اردل در 7 رشته تا 20 مردادماه

.

متقاضیان و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور اردل اقدام کنند.

ثبت نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی همراه با انتخاب رشته سراسری از طریق سایت سازمان سنجش امکان پذیر است،  چه کسانی که در کنکور سراسری ثبت نام کردند و چه کسانی که ثبت نام نکرده‌اند، می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته ی دلخواه خود برای محل تحصیل در دانشگاه پیام نور اردل اقدام کنند.

امکان تحصیل همزمان در دو رشته ، آموزش حضوری، نیمه‌حضوری و الکترونیکی ، اعطای انواع وام‌های شهریه و تسهیلات بانکی با کارمزد ۲ درصد، تنوع در عناوین رشته‌ها و دارا بودن پایین‌ترین مبلغ شهریه در بین دانشگاه‌های دولتی از مزایای دانشگاه پیام‌نور است.